Üdvözöljük a Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium hivatalos weboldalán!


Aktuális hírek:


Kollégiumi jelentkezés

A Nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény a 46. § (3) bekezdés a) pontja és a (6) bekezdés a) pontja alapján Önöket megilleti a szabad kollégiumválasztás joga. A 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 48. § (1) és (2) bekezdése értelmében a kollégiumi felvétel iránt külön jelentkezési lapot kell benyújtani, a felvételről a kollégium igazgatója dönt. Ennek érdekében a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott kollégiumok közül 1., 2., 3., rangsorolással jelöljön meg három kollégiumot és az alább található jelentkezési lapot az Ön által elsőként rangsorolt kollégium címére küldje vissza.


RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS (JELENTKEZÉS GIMNÁZIUMI KÉPZÉSRE)

Intézményünk rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2018-2019-es tanévre a 0001 kódszámú gimnáziumi képzésre kizárólag látássérült tanulók számára. A férőhelyek száma: 5


KOL-PLUSZ

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban: Támogatáskezelő) meghívásos pályázatot hirdetett „Kollégium Plusz” modellprogram címmel hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére komplex hátránykompenzációs céllal, kollégiumi körülmények között megvalósuló gyermekjóléti prevenciós program támogatására. A pályázat keretében intézményünk 18.333.000 Ft támogatást nyert el.

Az intézményben megvalósuló programelemekről bővebben a KOL-PLUSZ menüpontban tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket.


Intézményvezető választás

A 2017. november 17-én zajlott intézményvezetői megbízásra benyújtott pályázat részét képező: